Sommerhus

Som sommerhusgæst på Mors har du en god base for udflugter til øens mange seværdigheder og et fredfyldt sted at holde drive- daseferie i eget tempo.

Når du tilbringer ferien i sommerhus på Mors, har du noget af Danmarks mest spektakulære natur lige uden for døren og aldrig langt til superb badestrand. Med et væld af muligheder for ture og udflugter rundt på øen, kan hver eneste dag byde på nye oplevelser – hvis du da ikke vælger bare at tage en slapper på terrassen med en god bog.

Sommerhusområder
På Mors findes flere dejlige sommerhusområder, hvor du kan leje dit eget sted for ferien. Et af dem er Sillerslev på Sydmors ved en af øens bedste badestrande. Her er også lille, hyggelig lystbådehavn og cafeteria åbent om sommeren. Et andet attraktivt sommerhusområde er Ejerslev Lyng på Nordmors, ligeledes ud til børnevenlig badestrand og tæt på øens karakteristiske kuperede landskaber og molerskrænter. Du kan også finde hyggelige og mere afsidesliggende huse andre steder på øen langs kysterne eller ved skov og mark.

Om du har en stor eller en lille familie med på ferie, eller I evt. er en større gruppe, der skal af sted sammen, findes der huse til leje på Mors med rammer, der passer til jeres ønsker og behov – også i forhold til komfort og moderne bekvemmeligheder som pool, sauna, spa, TV, internetforbindelser mm.

Udlejning

Sommerhuse udlejes gennem diverse udlejningsbureauer eller Morsø Turistbureau. Book via: www.visitmors-booking.dk

Er det bedst at få morgenmaden serveret, findes der rundt omkring på øen bed & breakfast, hvor gæstfrie morsingboere tager godt imod og gør alt for, at du skal føle dig hjemme. Information herom på Morsø Turistbureau.

Morsø Turistbureau. Havnen 4. 7900 Nykøbing. Tlf. 9772 0488